Metropolitan Union. Nadales

12 de desembre de 2024
  • Bon Nadal!
Imatge dels quatre nois de Metropolitan union

Música de quartet vocal per entendrir el cor i somriure

Si una cosa té la música barbershop és la capacitat d'entendrir-nos el cor i transportar-nos a climes i hàbitats molt variats. El concert especial Nadales, arrenca amb clàssics nadalencs d'Estats Units i del Regne Unit per acabar transformant nadales populars catalanes a l'estil i algunes cançons pròpies del quartet encarregades a en Francesc d'Assís Pagès.

Al llarg de l'espectacle, es fan petits apunts històrics per tal d'explicar què és l'estil barbershop, sempre amb un toc d'humor i de caliu nadalenc. El concert sorprendrà per la qualitat dels arranjaments de les nadales populars catalanes i també per la qualitat vocal que es desplega des de l'inici del concert fins al final. Resumint, i sense voler citar Schubert, és un "viatge d'hivern" del qual sortirem tots rejovenits, emocionats i amb un somriure d'orella a orella.

El quartet de música Barbershop Metropolitan Union el va fundar a Granollers l’any 2013 en Martí Doñate. Després de guanyar la medalla de bronze i el premi a millor quartet novell en la competició nacional En Harmonia 2014, el quartet es va dissoldre durant un any fins que es va tornar a recompondre l’estiu de 2015. Al cap de dos anys van aconseguir ser subcampions d'Espanya i, finalment, l'any 2023 van aconseguir la medalla d'or, obtenint de ple dret el títol de campions d'Espanya.

Sessions

  • 12 desembre 2024Dj20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu
    Comprar

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
Joves -25 al 50%, Temporada estable
Preu
10 € - 14 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Daniel Morales, tenor

Martí Doñate, lead

German de la Riva, baix

Joan Mas, baríton

----------

Dates inici venda: 

09/07   Padrins/es

12/07   Amics/gues

16/07   Públic general

Recorda que fer-te Amic/ga és gratuït i tot són avantatges! Clica aquí per a més informació.