Mozart al carrer

18 de juny de 2018

Dissabte dia 16 de juny, es va portar a terme l'activitat Mozart al carrer en el marc del cicle Clàssica Jove 2018 de L'Atlàntida.

Al matí, un actor caracteritzat de Mozart va recórrer el centre de Vic i va visitar els establiments col·laboradors del Clàssica Jove: les llibreries Abacus, Llibreria Anglada, Mater i Muntanya de Llibres, i les botigues de música Diesi#7 i Pianomet. Allà va poder interactuar amb els clients i els comerciants, que havien habilitat un espai dedicat a Mozart.

A la tarda, més d'un miler de persones van poder gaudir de la música de Mozart gràcies al piano instal·lat a la plaça del Pes. L'activitat, totalment gratuïta, també va incloure l'estampació de bosses de Clàssica Jove en directe per part de l'estudi gràfic Kiwe Studio.

Per últim, es van anunciar els guanyadors del concurs Divertimento Mozart: Adrià Corominas Reguilón en la categoria - 18 i Antoni Sánchez Almansa en la categoria + 18. Els guanyadors rebran dos abonaments per al cicle Grans Concerts 2018 de L'Atlàntida.

Per consultar les respostes correctes del qüestionari del concurs Divertimento Mozart cliqueu aquí.