Nit amb Fanny i Felix Mendelssohn

14 de juliol de 2024

Un concert a la plaça de la Catedral, obert a tota la ciutadania

Obres de Fanny Mendelssohn, Felix Mendelssohn i W. A. Mozart amb l’Orquestra de Cambra de Vic i Emma Stratton al piano (artista resident) 

El violoncel·lista osonenc Èric Diaz interpretarà la Romança sense paraules op.109 per a violoncel i piano de Felix Mendelssohn.

----------

Programa:

Simfonia n.12 en sol m MWV N12 de Felix Mendelssohn 

  Grave- Allegro 

  Andante 

  Allegro molto 

Cançó sense paraules Op.109 de Felix Mendelssohn (arranjament per violoncel i orquestra, Hans Kunstovny) 

  Andante 

Concert piano n.23 en La M de W.A.Mozart 

  Allegro 

  Andante 

  Presto 

 Melodie op. 4 n.3 en Mi Major de Fanny Mendelssohn (piano) 

----------

Emma Stratton 

Currículum residència 

Èric Díaz  

Ha participat en molts concerts i actes, dels quals destaca la seva interpretació al WHEC (UNESCO) i al concert de Joves Promeses de Ripoll. Després de dos anys a l'IEA Oriol Martorell, aquest proper curs començarà els seus estudis a Maastricht amb l'Alexander Chaushian." 

Oleguer Aymamí Busqué 

Nascut a Sabadell i format a l’Escolania de Montserrat sota la direcció del P. Ireneu Segarra. Cursà els estudis superiors de violoncel a l’ESMUC amb Damián Martínez i els Màster de violoncel barroc amb Bruno Cocset i Màster de direcció d’orquestra amb Laurent Gay i direcció de cor amb Celso Antunes a l’Haute École de Musique de Ginebra. Paral·lelament s’inicià amb la viola de gamba amb Guido Balestracci. Ha realitzat masterclasses de direcció amb Emmanuel Krivine i Antoni Ros-Marbà.   

La seva activitat musical abasta un repertori molt variat que va de la música antiga a la música contemporània, moderna i improvisada, i combina la direcció i la interpretació com a solista, música de cambra i orquestra. Actua a les millors sales de concerts d’Europa i Amèrica llatina i enregistra per diversos segells discogràfics.  

És professor de violoncel històric i de música de cambra a l’ESMUC i de l’Aula de Música Antiga del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, i director convidat de diferents formacions i orquestres. Des de l’any 2017 dirigeix l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Berga i del Conservatori dels Pirineus i treballa regularment com a director musical assistent al Gran Teatre del Liceu, on ha format part de les produccions de Lohengrin, Ariadne auf Naxos, Tosca i Messies (versió Mozart). És director artístic del projecte personal Ensemble Exclamatio. 

Sessions

  • 14 juliol 2024Dg22:00
    Plaça Catedral

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
Clàssica jove, Temporada estable
Preu
Gratuït
Durada
A determinar
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Orquestra de Cambra de Vic

Oleguer Aymamí, direcció 

Emma Stratton, piano 

Èric Diaz, violoncel