Nius

3 d'abril de 2022
  • Familiar
Nius

Un espectacle interactiu per a nadons de fins a 18 mesos de Crea Moviment

Nius és una invitació per a tota la família a viure l’art amb els cinc sentits. Celebrem, en un espai tranquil i segur, ple de bellesa, música, olors, colors i textures, l’arribada de la vida en forma de panxa i batec. Des de la tendresa i el joc, gaudim del descobriment del cos, els sons i de tot allò que ens envolta. Cantem i ballem la son, els plors, l’alegria de viure i el despertar de les memòries de la nostra infància.

A Nius tenim cura de les necessitats autèntiques dels nadons, que com a espectadors exquisits ens donen l’oportunitat de tornar a redescobrir el poder de la calma, l’essència de la bellesa i el plaer de l’amor incondicional que es desvetlla amb la seva arribada.

En el procés creatiu d’aquest espectacle, hi han col·laborat, durant tot un any, pares interns de Brians 2 i mares internes que viuen amb les seves filles i fills de 0 a 3 anys al Centre Penitenciari de dones Wad Ras.

Recomanat per a infants de 0 a 18 mesos.

Sessions

  • 3 abril 2022Dg12:00
    Escenari Sala 1 Ramon Montanyà
  • 3 abril 2022Dg17:00
    Escenari Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Multidisciplinari
Cicles
Familiar, Temporada estable
Preu
7 €
Durada
45 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

DATES INICI VENDA:

Padrins: 15 de desembre

Amics: 18 de desembre

Públic general: 21 de desembre

----------

Idea original i direcció: Helena Cabo

Intèrprets, veus i instruments: Helena Cabo i Pablo Arias

Creació musical: temes originals d’Helena Cabo amb la instrumentació i els arranjaments de Pablo Arias, Guillem Aguilar i Xavier Lozano

Moviment escènic: Helena Cabo, Pablo Arias i Anna Català

Procés d’adaptació i realització de l’escenografia:

Eva Vázquez, Helena Cabo, Ángela Peinado i pares i mares que compleixen una pena privativa de llibertat als Centre Penitenciaris de Brians 2 i de Wad Ras. Amb el suport del Grup de responsabilitat parental del Centre Penitenciari de Brians 2 i Bàrbara Viader & CEIB Integració Sensorial

Coproducció: CreaMoviment & Festival El Més Petit de Tots