Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Reprenem l'activitat a L'Atlàntida i volem que en tinguis tots els detalls!

26 de juny de 2020

El proper dilluns 29 de juny a les vuit del vespre farem un directe des del nostre canal d'Instagram amb la Montse Catllà, directora general de la Fundació L'Atlàntida, i el Ramon Ferrer, cap de programació. 
 
Parlarem de com ens ha afectat la crisi de la COVID-19, de quines mesures hem previst aplicar per retornar a l'activitat i de com enfoquem la nova temporada.
 
Presentarem la nova edició del Clàssica Jove, que enguany dediquem a Beethoven, i alguna sorpresa més que hem preparat per aquest estiu. 
 
Si tens alguna pregunta que t’agradaria fer arribar a la Montse i al Ramon pots enviar un correu a comunicacio@latlantidavic.cat i et respondran al final del directe del proper dilluns. Després de tants mesos d'aïllament tenim moltíssimes ganes d'escoltar-vos i de compartir amb vosaltres tot el que hem preparat.
 
Si encara no ens segueixes a Instagram t’animem a fer-ho, per poder compartir amb nosaltres aquest directe i moltes més novetats. Qualsevol dubte sobre com instal·lar-te Instagram o sobre com accedir a la presentació en directe, el pots resoldre enviant un correu a comunicacio@latlantidavic.cat o trucant a les taquilles del teatre.