Non stop gospel 2.0

18 de desembre de 2022
  • Espectacle solidari
Imatge Non stop gospel 2.0

Una experiència de gòspel que ha marcat una època i un estil propi

Els The Gospel Viu Choir (TGV) obren la gira nacional de celebració dels seus 20 anys dalt dels escenaris amb la seva última producció Non Stop Gospel 2.0, un concert que recull els moments més colpidors i emblemàtics de les seves anteriors produccions. 

JAL INDIA TRUST és una organització que treballa en projectes d’acollida per a persones que viuen en extrema pobresa al sud de l’Índia, a la ciutat de Pondicherry.

Shine Children’s Home és una casa d’acollida per a nens i nenes diagnosticats de càncer i que estan en tractament de quimioteràpia. La majoria d’ells provenen de famílies molt pobres que viuen en àrees rurals molt llunyanes de l’hospital oncològic de referència i es veuen obligats a viure en els parterres de l’hospital ja que no poden tornar a casa mentre dura el tractament. Shine Children acull 30 infants i les seves mares i els ofereix el cobriment integral de les seves necessitats més bàsiques, com l’alimentació, el descans, l’entreteniment i el suport psicològic, entre d’altres. En definitiva, els ofereix una llar amb caliu durant aquest camí tan difícil i dur que suposa per ells la malaltia, on poden compartir i viure aquest procés amb dignitat tots junts com una gran família.

La recaptació d’aquest concert anirà destinada íntegrament a millores d’ampliació d’aquest projecte, per tal de poder acollir el màxim d’infants i així entre tots podrem aportar una mica més de llum i esperança a les seves vides.

Sessions

  • 18 desembre 2022Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música, Cant coral
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 20 €
Durada
1 h 40 min
Organitzadors
JAL

Fitxa artística

The Gospel Viu Choir, veus

Xavier Raurich, teclat

Àngel Valentí, bateria

Tomas Frauca, guitarra

Alexandre Rexach, baix

Xavier Yelo, producció tècnica

Moisès Sala, producció i direcció