Obeses torna a L’Atlàntida amb un concert únic en col•laboració amb la banda de l’EMVIC

13 d'abril de 2016

El grup osonenc Obeses vindrà aquest dissabte a L’Atlàntida per segona vegada. Aquest cop serà a davant d’una sala gran amb les entrades exhaurides des de fa setmanes i amb la col•laboració de la Banda de l’Escola de Música de Vic.

Ja fa uns anys que Obeses experimenten amb diferents sons per tal d’evolucionar musicalment. D’aquí ha sorgit la fórmula Obeses 3D, amb la qual han actuat amb altres conjunts instrumentals com: la Banda Municipal de Barcelona, la Banda Municipal de Lleida o la Banda del Conservatori de Manresa, entre d’altres. Aquest dissabte serà la banda de l’Escola de Música de Vic la que acompanyi aquest conegut grup format pels osonencs Arnau Tordera, Arnau Burdó, Maiol Montané i Jaume Coll.

Amb aquest concert tan especial presentaran el seu últim disc, Monstres i Princeses, amb el qual fa uns mesos estan fent gira per Catalunya. Tot i així, L’Atlàntida serà l’escenari escollit per interpretar en directe la cançó La llegenda de la Rosa i el Drac, l’última d’aquest darrer disc, que té una durada de 23.23 minuts i forma pràcticament d’opereta. Aquesta peça només ha estat interpretada en directe una vegada, al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.