Òpera de què vas?, amb les entrades exhaurides, obre el semestre del 10è Aniversari

4 de febrer de 2020

L'Atlàntida ha donat el tret de sortida al nou semestre amb l'espectacle Òpera de què vas?, que ha exhaurit les entrades de la Sala 1 Ramon Montanyà.

Aquest nou semestre de la desena temporada és molt especial per l'equipament, ja que inclourà els actes de celebració del 10è aniversari.

Durant aquests deu anys, L’Atlàntida ha acollit més de mig milió d’espectadors i ha portat a terme més de mil espectacles o activitats. La celebració d’aquest aniversari serà una oportunitat perquè més persones de Vic i de la comarca descobreixin aquest emblemàtic equipament cultural. Dins del marc de celebració del desè aniversari, del 23 al 26 d’abril s’oferiran un munt d’activitats d’accés gratuït sota el lema: Deu anys en quatre dies.

Com és habitual, la nova programació de febrer a juliol de 2020 presenta noves propostes dels cicles Teatre de Prop i Música de prop, espectacles i concerts d'artistes propers a Vic i a Osona que es podran gaudir en formats especials, més propers a l'espectador.

També es podran veure els grans muntatges teatrals del país que ha elogiat la crítica i el públic, i altres propostes més trencadores de dansa o circ, algunes d'elles multipremiades arreu d'Europa.

La música moderna també hi serà present amb els concerts de Manel i Núria Graham, que presenten el seu nou disc i amb el concert d'Obeses i la Cobla Berga Jove, una col·laboració que es va presentar per primera vegada a la Fira Mediterrània de Manresa, on va captivar el públic.

Finalment, cal destacar la programació d'espectacles familiars i el nou servei d'acollida d'infants durant els espectacles per adults.