Paz Padilla. El humor de mi vida

3 de març de 2023
Paz padilla amb veu de dona

Paz Padilla relata a cor obert el seu procés de dol amb emotivitat i humor 

L’espectacle que proposa Paz Padilla és un viatge vertiginós per les seves emocions, on predomina l’humor per sobre de tot. Un relat a cor obert del seu procés de dol; un procés que fuig de tots els  estàndards socials establerts al voltant d’allò que la gent entén per dol, i que ha estat producte d’un debat públic intens. D’altra banda, la gent té una imatge pública de Paz Padilla construïda per la televisió i per les xarxes socials que es desmunta quan descobreixes la persona que hi ha al darrere. 

El text està construït de forma molt natural, defugint el dramatisme i el sensacionalisme, amb un discurs que et fa passar del riure al plor en segons, com una amiga que t’expliqués la vida. Això fa que molta gent trobi en aquesta proposta un bàlsam per als seus sentiments. 

Paz Padilla és una dona que va lluitar per fer-se un forat en el món dels còmics en una època en què era dominat pels homes de manera gairebé exclusiva.  

ESPECTACLE EN CASTELLÀ.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'Engancha, y muy rápido. Acostumbrados a ver a Padilla en papeles y roles muy revolucionados, da gusto encontrarse con una mujer sincera y tranquila que va desnudando su corazón con anécdotas de su infancia y su vida. Y entre risa y risa, ¡pum!, una pincelada que te deja tiesa. Y entre lloro y lloro, ¡toma!, carcajada al canto'

Flavia Scarpa - BeKultura

 

Sessions

  • 3 març 2023Dv20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
#Humor360graus, Temporada estable
Preu
10 € - 32 €
Durada
1 h 40 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Actriu: Paz Padilla 

Direcció: Pablo Barrera 

Música: Juan Fernández de Valderrama 

Llibret: Paz Padilla, Paco Gómez i Pablo Barrera