Per fi sol!

6 de febrer de 2022
Per fi sol!

Nova sessió oberta! Un espectacle basat en fets reals que ens endinsa amb rialles en les interioritats de Tricicle

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita l'oportunitat per parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període.

Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer els seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un jumbo quan tenia pànic a volar.

Per fi sol! és un espectacle basat en fets reals que farà riure aquells que vulguin saber més coses d’una companyia que, segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país. Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de personatges divertits i entranyables, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors.

La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir els 'tricicleros', perquè descobriran vivències molt divertides que encara no coneix ningú.

Sessions

  • 6 febrer 2022Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
  • 6 febrer 2022Dg20:30
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 20 € - 22 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Creació: Carles Sans

Direcció: José Corbacho i Carles Sans

Intèrpret: Carles Sans