PRESENTACIÓ DE GRANS CONCERTS VIC 2014

13 de juny de 2014

Quatre concerts excepcionals configuren aquest nou cicle musical de L’Atlàntida, que a través de les seves edicions ha portat a Vic alguns dels noms més prestigiosos de la música clàssica de l’esfera internacional.

Aquesta nova edició que ara presentem no és l’excepció d’aquesta dinàmica.

En primer lloc, torna Mikhail Ovrutsky, que l’any passat va deixar meravellat  el públic osonenc amb la seva genial interpretació del Concert per a violí de Beethoven. Aquesta vegada, el violinista rus, apadrinat per Anne Sophie Mutter, ens oferirà un atractiu repertori per a violí i piano.

Després d’aquest concert, tindrem el que serà sens dubte el punt culminant d’aquesta nova edició de Grans Concerts, amb René Jacobs, un dels millors directors de música barroca i clàssica d’avui dia. Al capdavant de la Helsinki Baroque Orchestra, basarà el seu programa en dues de les cantates més interessants de Johann Sebastian Bach.

Grans Concerts presenta també, com ja és habitual, un espai dedicat als joves intèrprets del nostre país amb clara projecció internacional. Aquesta vegada podrem escoltar el jove pianista Ignasi Cambra, un exemple de superació i talent.

El cicle es tancarà, arribant a les dates de Nadal, amb una de les obres més prestigioses i conegudes del repertori de tots els temps, El Messies de Georg Friedrich Händel, a càrrec d’una de les formacions més sòlides del nostre país, Vespres d’Arnadí i amb un dels cors de nova formació més prometedors, O Vos Omnes.

Esperem que gaudiu de la nova edició d’un cicle que, amb les seves quatre edicions, s’està convertint definitivament en un dels referents ineludibles de la música clàssica i del panorama musical català.

- 30% abonament Grans Concerts*

Padrins, del 17 de juny fins al 7 de juliol

Amics, del 25 de juny fins al 7 de juliol

*A partir del 8 de juliol es podran adquirir entrades de forma individual

i els descomptes de l'abonament seran els habituals.