Presentació de la imatge de la nova temporada de L'Atlàntida

14 de juny de 2017

Aquest matí a les 12 h al vestíbul de L'Atlàntida hem celebrat la presentació de la imatge de la nova temporada amb la col·laboració d'H. Associació per a les Arts Contemporànies.

En aquesta nova etapa es vol aprofundir en la interrelació amb les diferents entitats de Vic i, per això, s'ha fet una selecció d'un artista plàstic perquè faci una intervenció artística que dialogui amb l'arquitectura o amb els valors educatius i culturals de L'Atlàntida. L'obra resultant d'aquest procés creatiu serà emprada com a imatge de la propera temporada.

El projecte es desenvoluparà durant les properes tres temporades en les quals es convidarà un total de sis artistes plàstics vigatans: Toni Ferron, Hache, Aina Roca, Jordi Lafon, Marià Dinarès i Toni Garcia. L'obra original de cada artista convidat, a més d'emprar-se com a imatge de la temporada corresponent, s'exposarà a L'Atlàntida durant el semestre vigent. En alguns casos s'hi mostraran altres peces de l'artista amb l'objectiu de difondre'n la trajectòria.

Aquest nou projecte s'integra en el conveni de col·laboració que s'ha formalitzat recentment amb l'Associació per a les Arts Contemporànies.