Presentació Grans Concerts Vic 2017

22 de juny de 2017

Avui dijous 22 de juny, la directora general de L’Atlàntida, Montse Catllà, i el cap de programació, Ramon Ferrer, han presentat la nova edició del cicle Grans Concerts Vic 2017. Un dels fils conductors de la setena temporada és la dona i, per això, la major part de les propostes són protagonitzades per artistes destacades de l'àmbit internacional. Destaquen la soprano basca Ainhoa Arteta, que interpretarà els Quatre últims lieder de Strauss acompanyada de l’Orquestra Simfònica Camera Musiae i la pianista georgiana Elisso Virsaladze, que ens oferirà un recital únic a Catalunya. També tindrem l’oportunitat de gaudir del Cecilia String Quartet, després d'haver entusiasmat el públic i la premsa del Konzerthaus de Berlín i el Concertgebouw d’Amsterdam, i del projecte vocal Fònics, sota la direcció de Lluís Vilamajó, que ens oferirà un recorregut per diversos moments històrics de la música. Per últim, comptarem amb un concert extraordinari de la cantautora catalana Mayte Martín, que presentarà el seu últim treball acompanyada del Quartet Qvixote. A més, abans de cada concert, se seguiran oferint xerrades divulgatives a càrrec de diverses personalitats del món cultural.

En el marc de la presentació, també s’ha fet balanç de les cinc primeres edicions de l’Aula de Música Puig-Porret, que cada estiu es porta a L’Atlàntida gràcies al suport de la Fundació Puig-Porret i que incorpora tres projectes independents: el Premi Puig-Porret, el curs d'estiu de piano i el cicle Vespres d’estiu a L’Atlàntida. Es per això que, al final de la roda de premsa, la soprano Judit Muñoz, acompanyada de Jordi Matas al piano, ens ha ofert una breu interpretació musical. Aquests dos intèrprets actuaran a L’Atlàntida dins del cicle Vespres d'estiu el proper 1 de juliol.

Al llarg de les cinc primeres edicions de l’Aula de Música Puig-Porret, 26 alumnes de l’EMVIC han estat premiats amb el Premi Puig-Porret, més de 150 alumnes han assistit als cursos d'estiu de piano i s'han programat cinc edicions del cicle Vespres d’estiu.

Per visualitzar el vídeo de l'actuació musical, cliqueu aquí.

Per descarregar-vos el desplegable de Grans Concerts, cliqueu aquí.