Quartet Gerhard

21 de juliol de 2023
  • Segell Clàssica jove
Imatge quartet gerhard

Un concert amb el Quartet Gerhard i els guanyadors del Premi La Flama

Durant cinc dies, la ciutat de Vic es convertirà novament en un punt de referència internacional pel que fa a l’estudi i l’aprofundiment en l’especialitat del quartet de corda, però també d’altres formacions de corda amb diversos instruments, com trios o quintets, entre d’altres. Les classes les impartirà Abel Tomàs , intèrpret i pedagog de reconegut prestigi internacional en el camp de la música de cambra i especialment del quartet de corda i de la corda amb piano. 

El projecte es completarà amb les classes que impartirà el Quartet Gerhard també a quartets de corda o a altres formacions de corda amb diversos instruments procedents d’escoles de música i conservatoris. 

En ambdós casos, el repertori que es treballarà l’escollirà lliurement cada formació que hi participi. 

Com a resultat d’aquesta immersió, L’Atlàntida ofereix un concert obert a tota la ciutadania a càrrec del Quartet Gerhard i amb la participació d’alguna de les formacions. 

Les formacions del Quartet Gerhard oferiran un concert la tarda del divendres 21 de juliol a la Sala Joan Anglada. 

Es podran programar intervencions musicals dels grups participants en diferents espais de la ciutat de Vic durant els dies de l’Acadèmia Internacional de Quartet Vic 2023. 

L’Acadèmia Internacional de Quartets, juntament amb Joventuts Musicals de Catalunya, convoca el premi La Flama adreçat a les formacions catalanes participants. 

Sessions

  • 21 juliol 2023Dv20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
Clàssica jove, Joves, L'EMVIC, Temporada estable
Preu
10 - 14 €
Durada
1 h
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Quartet Gerhard 

Alumnes guanyadors del Premi La Flama