Sant Jordi amb "El Mikado"

24 d'abril de 2017

Ahir dia 23 d'abril vam celebrar Sant Jordi a la plaça Major de Vic amb un petit tast del musical El Mikado, una producció pròpia de L'Atlàntida en què participen divuit solistes, un cor de cinquanta alumnes de secundària d'Osona i l'Orquestra de Cambra de Vic. L'opereta còmica, adaptada a Catalunya per Dagoll Dagom, s'estrena el proper dissabte 13 de maig en dues úniques sessions, a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre.

Més de 200 persones van passar per la plaça Major i van gaudir de les quatre intervencions que es van fer al llarg de tot el matí. Tothom qui es va acostar a l'escenari va poder sentir alguns dels temes principals del musical i veure part del vestuari, inspirat en el Japó imperial.

El passat dissabte dia 15 d'abril també vam fer una altra acció al carrer amb l'objectiu d'acostar al públic l'òpera CarmenLa soprano Anna Casadevall, acompanyada d'Anna Carro al piano, va interpretar un parell d'àries d'aquesta obra. Carmen es podrà veure a L'Atlàntida el proper diumenge 21 de maig.

Si cliqueu aquí podreu veure un fragment de l'acció al carrer d'El Mikado.