Segona edició de l’Escenari Secret de L’Atlàntida

15 de març de 2018

Ahir dimecres dia 14 de març al vespre, L’Atlàntida va acollir per segon any consecutiu l’Escenari Secret. Una experiència artística que té com a objectiu premiar el públic més fidel de L’Atlàntida i, alhora, arribar a nous públics. Els assistents van gaudir de tres propostes escèniques sorpresa que es van realitzar en espais poc convencionals del teatre i de la Casa Serratosa:

La capella de la Casa Serratosa: l’actriu Anna Roca, de la Cia. Anna Roca, es va posar a la pell de diferents personatges amb el conte “Històries de veïnes” de Joan Barril en un espai que li permetia molta proximitat amb el públic.

El muntacàrregues del teatre: l'actor Ivan Benet va interpretar, amb el públic a banda i banda, un fragment de l'obra Bodas de sangre. Aquest espai tan singular i la interpretació d'Ivan Benet van ser altament valorats pel públic, que en va sortir fortament impactat.

La sala de professors de l’EMVIC: l’últim espai escollit va ser de nou la Casa Serratosa, on el músic Daniel Lumbreras va interpretar algunes de les seves cançons. Sense un idioma concret, només amb sons i fonemes, va captivar el públic.

L’acte va finalitzar amb un piscolabis-tertúlia entre els assistents, els artistes i l'equip de L’Atlàntida.

L’Escenari Secret és una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que vol destacar la importància del públic i la seva participació com a ànima dels espais escènics i culturals dels municipis, regalant-li una experiència artística personalitzada i de proximitat.