SPACE ADVENTURE COBRA スペースアドベンチャーコブラ

16 de juliol de 2024
SPACE ADVENTURE COBRA スペースアドベンチャーコブラ

Japó, 1982 / Direcció: Osamu Dezaki  / Guionista: Haruya Yamazaki / Idioma: japonès amb subtítols en català

Cobra és un fugitiu de la justícia, el pirata de l'espai més buscat de tots els temps. Gràcies a la seva psico-arma (segurament l'arma més cool de la història del cine), la seva nau espacial "Tortuga" (rapidíssima) i la seva fidel companya-robot Lady (es van trencar el cap buscant un nom), lluitaran contra una organització de màfia estel·lar per mantenir l'ordre a la galàxia.

Aquest viatge a l'edat daurada de l'anime de ciència-ficció està basat en el shonen el llegendari mangaka Buichi Terasawa. Un clàssic de l' anime que adapta una de les primeres històries de la sèrie sobre Cobra, una mena de Han Solo nipó, divertit i cràpula, com divertida i boja és aquesta pel·lícula. Una aventura espacial, gènere molt cultivat al manga i anime, amb un esperit pulp irresistible, uns dibuixos, animació i coreografies d'acció increïbles i sorprenents per la seva època.

Cobra es un fugitivo de la justicia, el pirata del espacio más buscado de todos los tiempos. Gracias a su psicoarma, su nave espacial "La Tortuga" y su fiel compañera-robot Lady, lucharán contra una organización de mafia estelar para mantener el orden en la galaxia.

Un viaje a la edad dorada del anime de ciencia ficción, cine pulp lleno de una feroz inventiva, estilo, y mucho humor y acción. El amor lo puede todo, y esta película también. Diversión asegurada.

Cobra, a notorious space pirate, is enlisted by bounty hunter Jane to rescue her sister from the strange being known as Crystal Bowie, but then finds himself drawn into a complex struggle over the fate of a mysterious wandering planet.

A fast-moving, stylish and furiously inventive film from the pen of classic Manga writer Buichi Terasawa, Space Adventure Cobra mixes humor and action in a pulse pounding hymn to the power of love, death, and heavy weaponry!

Dimarts, 16 de juliol, a les 12.00 h, a L'Atlàntida

Cicle '#Akihabara!'

Sessions

  • 16 juliol 2024Dt12:00
    Sala 2 Joaquim Maideu
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
99 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental