The Beatles Show Simfònic

18 de gener de 2025

Un espectacle 100 % Beatles únic a Europa, ara adaptat simfònicament

Abbey Road és, sense cap mena de dubte, un dels millors tributs del món als Beatles. A sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i el so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Destaquen també pels diferents canvis de vestuari fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. 
En aquesta gira, Abbey Road perfecciona encara més el seu ja aclamat espectacle The Beatles Show. Amb la incorporació de músics d'orquestra simfònica, l'espectacle aconsegueix recrear fidelment les cançons dels Beatles tal com es van enregistrar originalment. Aquest afegit d'elements orquestrals no només aporta una riquesa sonora i una profunditat musical excepcionals, sinó que també permet al públic gaudir d'una experiència única i immersiva. Els assistents es podran submergir en l'autenticitat i la màgia de les interpretacions en directe, tot revivint els moments més emblemàtics de la història musical dels Beatles. 
Un concert en format teatre molt especial en el qual combinen la tecnologia amb l’essència dels Beatles. Un xou de dues hores amb pantalla gran, amb tres vestuaris diferents representant les tres etapes dels Beatles, i acompanyat d’una exhibició de llum i projeccions que fan d’aquest un espectacle únic a Europa que conquistarà totes les generacions. 

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En els seus espectacles podem escoltar no solament els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també revivim aquells himnes que els Beatles van gravar fins els 1970 i que mai van arribar a tocar en directe. 

Durant els seus 30 anys de carrera, els Abbey Road han realitzat més de 2.000 concerts en quatre continents, inclosos tres concerts a Miami i un a Tunísia sota el mateix decorat on es va rodar la pel·lícula Star Wars. Han estat considerats per la revista Moho com la cinquena millor banda tribut del món i la primera de parla no anglesa dins de l’univers Beatles.

Cançons com Love Me Do, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Help!, Yesterday, Penny Lane, Hey Jude, Let It Be i moltes altres formen part d’un espectacle per a totes les edats en què el públic pot cantar i ballar unes cançons que ja són universals i que formen part de l’imaginari musical de tot amant de la música.

 

Tots els públics

Sessions

  • 18 gener 2025Ds21:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
Familiar, Temporada estable
Preu
32 €
Durada
2 h 10 min
Organitzadors
Neverland Concerts

Fitxa artística

Adrián Ghiardo (Paul McCartney): guitarres, baix, veus i teclats 
Jordi Expósito (John Lennon): guitarra, veus i teclats 
Ferran Corbalán (George Harrison): guitarres, baix, veus i teclats 
Carlos Moreno (Ringo Star): bateria i veus 
Músics d’orquestra: per confirmar 
  
Autoria i direcció: Abbey Road