THE COFFIN PAINTER

22 de juliol de 2022

Festival Nits de cinema oriental

Jia, un pintor de taüts que va perdre el seu fill en un tràgic succés i la Seven, una adolescent que fuig dels creditors amb la seva mare, es coneixen a la ciutat on acaben d'arribar. Entre ells naixerà una sincera i lluminosa amistat malgrat que el passat obstinat és difícil d'esborrar. Aquest retrat de la solitud en un món desdibuixat, indiferent al dolor, es recolza en una simbologia poètica per reflectir les actituds cap a la vida i la mort. El to aspre i ombrívol de la pel·lícula ens ajuda a sentir les pors i esperances dels personatges, que es comprenen i es curen els uns als altres amb la seva sensibilitat i bondat.

Jia, un pintor de ataúdes que perdió a su hijo y Seven, una adolescente que huye junto a su madre de unos acreedores, se conocen en la ciudad a la que acaban de llegar. Este retrato de la soledad en un mundo desdibujado e indiferente al dolor es una pieza de cine independiente chino que está llena de simbolismo y narra, en un tono seco, la cura de los tres personajes protagonistas a través de su bondad.

Jia, a coffin painter who lost his son, and Seven, a teenager escaping with her mother from creditors, meet in the city where they have just arrived. A portrait of loneliness in a blurred world indifferent to pain, this piece of independent Chinese cinema is full of symbolism and narrates, in a rough tone, the healing of the three main characters through their kindness.

Sessions

  • The coffin painter
    22 juliol 2022Dv16:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
5 €
Durada
95 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental