TIGER'S TRIGGER

21 de juliol de 2022

Festival Nits de cinema oriental 

En una habitació compartida d'hospital, una noia cuida la seva mare malalta. Al costat, separats per una cortina, hi ha un home vell, molt silenciós, amb la seva dona amb demència. Un dia, de camí a l'hospital, la noia troba una pistola i la recull. Dues ànimes afligides protagonitzen aquesta sorprenent òpera prima que combina elements de cinema intimista amb esclats de violència, evocant les primeres obres de Kitano o el Seventh Code de Kiyoshi Kurosawa i recupera dues estrelles veteranes del cinema d'acció coreà, Casanova Wong i Kim Won-jin.

En una habitación colectiva de un hospital, una chica cuida a su madre enferma. Al lado, separados por una simple cortina, hay un anciano silencioso con su mujer demente. Un día, de camino al hospital, la chica encuentra una pistola. Esta sorprendente ópera prima combina elementos de un cine intimista con explosiones de violencia, evocando las primeras obras de Kitano o al filme Seventh Code de Kiyoshi Kurosawa, y recuperando dos veteranas estrellas del cine de acción coreano, Casanova Wong y Kim Won-jin.

In a collective room of a hospital, a girl takes care of her sick mother. Next door, separated by a simple curtain, there is a silent old man with his demented wife. One day, on her way to the hospital, the girl finds a gun. This surprising debut feature combines elements of an intimate cinema with explosions of violence, echoing Kitano's early works or Kiyoshi Kurosawa's Seventh Code, bringing back two veteran stars of Korean action cinema, Casanova Wong and Kim Won-jin.

Sessions

  • 21 juliol 2022Dj18:30
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
5 €
Durada
85 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental