Tornar s'estrena a L'Atlàntida

5 de març de 2018

Divendres es va estrenar l'espectacle Tornar de Noemí Morral a l'escenari de la sala 1 de L'Atlàntida amb totes les entrades exhaurides. En el marc del projecte Teatres d'Osona, l'espectacle s'exhibirà al teatre Cirvianum de Torelló el 9 de març i a l'Auditori Teatre de Calldetenes el 24 de març.

Teatres d’Osona és un projecte de promoció i difusió de les arts escèniques, constituït per L’Atlàntida de Vic, el teatre Cirvianum de Torelló i l’Auditori Teatre de Calldetenes. L’objectiu d’aquesta col·laboració és coordinar les programacions, proposar cicles conjunts, col·laborar en projectes osonencs mitjançant coproduccions i col·laborar en totes aquelles accions o propostes a l’entorn de les arts escèniques que puguin sorgir. Es pretén apropar-les a la major part possible de la ciutadania d’Osona amb una oferta més àmplia i plural, sota uns criteris de qualitat, diversitat i interès cultural. Cada temporada, Teatres d’Osona presenta un cicle teatral amb un eix temàtic comú i produeix una obra teatral de producció pròpia que s’estrena i s’exhibeix a L’Atlàntida de Vic, el teatre Cirvianum de Torelló i l’Auditori Teatre de Calldetenes.

Tornar és un viatge d'Essaouira a Vic i de Vic als carrers de la Barceloneta, a través dels poemes i dibuixos de la Noemí Morral i la guitarra d'en Quim Salinas. Amb direcció de Joan Roura, es tracta d'un viatge íntim i emocionant que recorre les vivències de la Noemí en el seu camí cap a la reconciliació amb la vida.

Després de la funció hi va haver un diàleg amb l'equip creatiu. En aquesta ocasió, el diàleg va ser a peu dret mentre la Noemí Morral signava llibres. Així doncs, el públic va poder conversar amb la Noemí Morral i comentar amb el director i el músic diversos aspectes del muntatge.