ULTRAMAN BLAZAR THE MOVIE: TOKYO KAIJU SHOWDOWN

20 de juliol de 2024
ULTRAMAN

Japó, 2024 / Direcció: Taguchi Kiyotaka / Intèrprets: Tomoya Warabino, Himena Tsukimiya, Konomi Naito, Hayate Kajihara / Idioma: japonès amb subtítols en català i anglès

Una onada de monstres gegants emergeix en una zona industrial de Tòquio. L'equip de forces especials anti-kaiju de la ciutat es posa en acció. Sembla que la causant és una empresa química dirigida per un científic que intenta descobrir un elixir de l'eterna joventut. Només Ultraman podrà enfrontar-se a les destructives criatures del Dr. Mabuse.

Última entrega per a cinemes de la saga Ultraman, després de l'èxit internacional de Shin Ultraman l'any passat. El director és un especialista en efectes visuals que ha treballat a les últimes pel·lícules de Godzilla i ha dirigit nombroses pel·lícules i sèries del superheroi de 40 metres d'alçada, el clàssic  d'eterna joventut dels tokusatsu.

El equipo de fuerzas especiales anti-kaiju de Tokio se enfrenta a la oleada de monstruos gigantes que emerge en una zona industrial. Solo Ultraman podrá enfrentarse a las destructivas criaturas del Dr. Mabuse, cabecilla del imperio químico que quiere desbubrir un elixir de la eterna juventud.

Última entrega para cines de la saga Ultraman, tras el éxito internacional de Shin Ultraman el año pasado. El director es un especialista en efectos visuales que ha trabajado en las últimas películas de Godzilla y ha dirigido numerosas películas y series de TV de Ultraman.

Ultraman Blazar and Special Kaiju Reaction Detachment clash with this kaiju in a decisive battle, set none other than in the capital of Japan—Tokyo!

With masterful visual effects, this climactic tokusatsu battle will leave your heart pounding.

Chock-full of grand adventure, this film is sure to be a hit with everyone from children to tokusatsu fans when it blazes across L'Atlàntida theater screen!

Dissabte, 20 de juliol, a les 10.00 h, a L'Atlàntida

Cicle #Akihabara! International Premiere

Sessions

  • 20 juliol 2024Ds10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
75 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental