Un desempre ple de propostes

9 de desembre de 2013

Durant aquest mes de desembre, L’Atlàntida oferirà una cartellera plural per a tots els públics, però alhora d’una gran qualitat artística. N’és un exemple el concert que Julia Lezhneva ens oferirà el 22 de desembre a les 6 h de la tarda, dins del Festival Internacional de Música de Vic. Aquesta gran revelació de la lírica actual, presenta una tècnica impecable i una entonació pura qualificada com una veu de bellesa angelical. Juntament amb el pianista, Michael Antonencko, interpretaran un recital de diferents obres d’autors com Mozart, Händel, Schubert, entre d’altres. Es tracta de l’únic concert que la soprano russa oferirà aquest 2013 a Catalunya.

El divendres 13, a 2/4 de 9 del vespre, arriba el musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré; una visió irònica, divertida i tendra d’experiències vitals que tothom ha experimentant amb  la vida de parella. La primera cita, el nuviatge, el matrimoni... Un dels musicals de Broadway de més èxit, que ha captivat l’interès de la comarca d’Osona on ja fa uns mesos que s’han exhaurit les entrades.

Una altra de les cites imprescindibles és el concert de Manelque després de 2 anys torna als escenaris de L’Atlàntida per presentar-nos el seu últim disc: Atltetes, baixin de l’escenari. Amb el 95% de les entrades venudes, el proper divendres 20 de desembre, L’Atlàntida acollirà aquest destacat grup català.

Informa't de tota la programació de desembre aquí