Vermut Beethovetrònic

18 de juliol de 2020
  • Segell Clàssica jove
Beethovetronic

El DJ Varyn i el pintor muralista INK amenitzaran un vermut especial inspirat en música de Beethoven

El DJ Varyn i el pintor muralista INK amenitzaran un vermut especial amb música de Beethoven passada pel sedàs del temps.

Acció encàrrec del festival

A fons...

VARYN va iniciar el seu projecte artístic l'any 2015 amb només 15 anys sota el nom de DJ UNIKODE i començà a formar-se de forma autodidacta en producció musical, aprenent a mesclar música. La seva recerca musical es basava principalment en els gèneres més importants de l'electrònica, com el Dance progressiu, l'EDM i el House, entre d'altres.

L'any 2017, realitzà algunes celebracions i esdeveniments de forma més professional. També va començar a gravar sessions per a penjar-les a internet i mostrar al món el seu projecte. En aquest període, tornà a canviar el seu nom artístic a DJ ARNO, una versió més reduïda de l'anterior àlies.

Seguidament, l’any 2018, va canviar per última vegada el seu àlies a DJ. VARYN, que manté a l'actualitat, i començà a fer actuacions a algun bar, restaurant i pub de la seva localitat com el Club Pockets Vic, la Vila dels Masramon, l'Orfeó Vigatà o el Petricó. També finalitzà el seu primer EP, “Rainbow Waterdrop”, de Tropical House i alguns remixos per poder utilitzar a les seves sessions que mantenen l’arrel inicial de l'electrònica.

En el sector del teatre ha realitzat de tècnic de so i llums a l'espectacle produït per Ventall Teatre i Etcètera Teatre “El Criat de dos Amos”; tècnic de so a l'obra de teatre “Barcelona”, realitzada per la Companyia Atlàntida de Folgueroles, productor, dissenyador sonor, tècnic de so i editor de so a la representació teatral “Un Dia d'Estiu”, produïda per la companyia de teatre CorCia, i l’Assalt de l’Altarriba, que porta realitzant desde l’any 2015. Paral·lelament, ha començat a participar en el muntatge de concerts i esdeveniments per tota la comarca d'Osona.

Durant el 2020 ha creat i dirigit el projecte InHome Fest, un festival online on han passat més de 60 DJs de fama nacional i internacional.

Santi Andueza, INK, és un artista polifacètic format a l'Escola d'art de Vic, tot i que sempre afirma que la seva escola és l'autoaprenentatge, l'experimentació i la pràctica contínua.

"Que la mort tremoli al rebre'ns" és una de les cites que més vegades acompanya les seves obres. Utilitza una gamma cromàtica fosca i colors poc saturats expressant amb força tot allò que ens guardem dins, fins i tot, allò que la nostra ment intenta esborrar.

Un altre gran tret que l'identifica és la cal·ligrafia, sovint incomprensible, que adorna els fons i en la que amaga missatges i pensaments.

Sessions

  • 18 juliol 2020Ds12:00
    Jardins de L'Atlàntida
    Gratuït

Detalls

Gèneres
Música, Música electrònica
Cicles
Clàssica jove, Joves, L'EMVIC, Temporada estable
Preu
Gratuït. Aforament limitat
Durada
1 h
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

DJ Varyn

INK, pintor muralista