VISITORS

19 de juliol de 2024
VISITORS

Japó, 2023 / Direcció: Kenichi Ugąna / Intèrprets: Shiho, Keisuke Nomura, Saki Hirai, Haruki Itabashi, Lloyd Kaufman / Idioma: Japonès amb subtítols en català i anglès

Haruka, Nana i Takanori, components d'una bailda de rock, visiten la casa de Souta, el quart membre, que fa dies que no dona senyals de vida. Souta els rep, però el seu comportament es molt estrany...

Kenichi Ugana amplia el seu curt homònim del 2021 amb homenatges a The Evil Dead, a L'exorcista i a la Troma, amb cameo de Lloyd Kaufman inclòs. Una sagnia visual amb uns efectes especials (protètics) molt efectius i un humor hilarant.

Veniu i visiteu l'Atlàntida aquell dia.

Haruka, Nana y Takanori, miembros de una banda de rock, visitan a Souta, un amigo que lleva días sin dar señales de vida.

La película comienza con un tono extraño que recuerda a Kiyoshi Kurosawa, pero rápidamente se transforma en un festivo homenaje a The Evil Dead y a las ocurrencias de la Troma. Un carrusel de sorpresas lleno de terror disfrutón, humor descacharrante y sangre, mucha sangre.

Three friends decide to pay a visit to another friend who isn’t returning their calls. When they are invited into his house they soon realise that something very sinistre is going on.

Kenichi Ugana has now come up with a japanese-splatter-fest that a Young Sam Raimi would be super proud of. A complete riot from start to finish serving up gory surprise after gory surprise with a strangely heartwarming message.

Divendres, 19 de juliol, a les 14.00 h, a L'Atlàntida Sala B. Catalan Premiere

Sessions

  • 19 juliol 2024Dv14:00
    Sala 2 Joaquim Maideu
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
65 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental