Vladislav Bronevetski

Nascut a Vladivostok (Rússia), inicia els estudis musicals a l'Escola Especial Central de Moscou. Durant els anys d'estudi comença la seva carrera concertística, actuant en recitals i en concerts acompanyat per importants orquestres a Sant Petersburg, Moscou, Saratov, Minsk, Volgograd, Omsk, etc. Posteriorment, segueix la seva formació al Conservatori Txaikovski de Moscou amb la famosa pianista Elisso Virsaladze. Durant aquest període actua també en diverses gires per Alemanya: Schauspielhaus-Berlín (acompanyat per la Berliner Rundfunk Symphonieorchester), Leipzig, Dresden i Zwickau. Rep la Beca Especial Txaikovski al millor estudiant, atorgada pel Conservatori, entre altres guardons (Concurs Internacional Robert Schumann el 1985 a Zwickau, Alemanya).

Porta a terme una substancial activitat concertística, reconeguda per la seva subtilesa interpretativa i la seva perfeccionada tècnica. Ha realitzat diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista amb orquestra, recitals i com a pianista de cambra al costat de reconeguts intèrprets, com la violoncel·lista Natalia Gutman, les sopranos Annick Massis, Núria Rial, el Quartet de l´Orquestra Filharmònica de Berlín, els tenors Juan Diego Flórez, Josep Bros o el ballarí Angel Corella. Ha actuat a Rússia, Alemanya, Holanda, Finlàndia, Geòrgia, Bielorrússia, Àustria, Suïssa, Itàlia, Japó, Estats Units, Macedònia, Andorra i Espanya. Recentment ha interpretat el Triple concert de Beethoven a la prestigiosa Tonhalle de Zürich a Suïssa.

Paral·lelament a la seva activitat com a intèrpret, ha format part en diverses ocasions de jurats de concursos internacionals. Del 1991 al 1996 desenvolupà la seva tasca pedagògica com a professor de piano al Conservatori Txaikovski de Moscou i en diverses classes magistrals a l'estranger, les quals porta encara a terme regularment. Diversos alumnes seus han estat premiats en els concursos internacionals de piano més reconeguts. Actualment és Professor de Piano de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC).