Xiula

9 d'octubre de 2021
  • Familiar
Xiula

Descontrol MParental, emocions i electrònica en un nou espectacle interactiu amb música i humor

Això és un concert terapèutic familiar per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en què ens passa a tots i totes des del moment en què criem i l’univers ens canvia. Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenció que tothom s’hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els Xiula miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per a pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti.

Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on el rebrà un terapeuta i l’anirà situant en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de Xiula amb tots els seus alts i baixos i amb visites sorpresa d’alguns clàssics del grups fins a un final de celebració conjunta.

Recomanat a partir de 3 anys.

----------

XIULA

Xiula és una experiència única d’animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i, en general, “munten pollastres” importants que animen a tot tipus de públic.

I tot amb una mirada farandulera però professional, treballen amb continguts crítics i amb esperit. Estan molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

Ah! I no paren quiets: també han fet i faran llibres, ombres xineses, d’speakers, festivals, actes festius, disseny d’espais educatius i festius… i el que faci falta (sempre que els motivi, és clar)!

Actualment formen la banda en Jan Garrido —músic, educador social i ànima del grup, en Rikki Arjuna —també músic i educador social— , l’Adrià Heredia —músic de professió implicat en un munt de bandes— i en Marc Soto —músic i membre del grup La Sra. Tomasa.

Des de menuts tots han estat en el món de la música i el lleure, han tocat en grups, han fet espectacles d’animació, clown, teatre, pel·lícules i han treballat com a educadors en el lleure. I a dia d’avui encara estan engrescats en d’altres projectes musicals: Àcid Folklòric, Rocamadour i La Sra.Tomasa.

Sessions

  • 9 octubre 2021Ds18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
Familiar, Temporada estable
Preu
7 €
Durada
1 h 10 min
Organitzadors
-

Fitxa artística

Creació i direcció: Xiula

Músics i educadors:

Rikki Arjuna, veu i guitarres

Jan Garrido, veu i guitarres

Adrià Hereida, baix, guitarra i veus

Marc Soto, percussió, bateria i veus

David Bernal, trombó i fiscorn

Kai Stroink, trompeta

Producció i feeling: Paula Granja

Disseny de so: Aitor González

Disseny de llums: Arnau Pardo

Disseny artístic: Xavi Oribe