YATSURUGI 11, THE MOVIE 鳳神ヤツルギ11

16 de juliol de 2024
Yatsurgi

Japó, 2024 / Direcció: Yohei Tomie / Intèrprets: Kouta Niwa, Riri Nishio, Katsuhiro Takahashi, Tomoha Uchiyama, Kasumi Tsuji / Idioma: Japonès amb subtítols en català

En Takeru Yamato, capità dels Boso Rovers, lluita perquè el seu equip de futbol sigui el millor de la ciutat de Kisarazu, per això té el suport de tots els nens de la ciutat i d'en Yatsurugi, l'heroi local que lluita per la pau i la preservació de la natura (dues raons compatibles). Però quan menys s'ho esperen, arriben uns invasors de l'espai per intentar conquerir el planeta, començant per la lliga de futbol.

Oliver i Benji tenen un nou rival amb aquesta saludable encarnació de Yatsurugi, el superheroi favorit dels nens de Chiba i, ara també, un geni de la pilota. Yatsurugi 11 com el nombre de jugadors d'un equip de futbol: la nova entrega de Yatsurugi viurà el seu partit de debut mundial a Vic, com mana la tradició.

Takeru Yamato, capitán de los Boso Rovers, lucha para que su equipo de fútbol sea el mejor de la ciudad de Kisarazu. Para ello cuenta con el apoyo de todos los niños de la ciudad y de Yatsurugi, el héroe local que lucha por la paz y la naturaleza, a partes iguales. En el momento más inesperado, unos invasores del espacio irrumpen para intentar conquistar el planeta. Y la liga también, si pueden.

Oliver y Benji tienen un nuevo rival con esta saludable encarnación de Yatsurugi, que aquí se descubre como un mago del balón. El superhéroe favorito de los niños de Chiba y cada día el de más gente. Aquí se descubre como un mago del balón. Que se preparen los supervillanos de turno: esta vez Yatsurugi va a ganar por goleada.

Takeru Yamato, captain of the Boso Rovers, fights to make his soccer team the best in the city of Kisarazu. To do this, he has the support of all the children of the city and Yatsurugi, the local hero who fights for peace and nature.

Captain Tsubasa has a new rival with this healthy incarnation of Yatsurugi, the favorite superhero of the children of Chiba and every day that of more people. Here he reveals himself as a magician of the ball.

Dimarts, 16 de juliol, a les 10.00 h, a L'Atlàntida

Les Nits més petites. World Premiere

Sessions

  • 16 juliol 2024Dt10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
Gratuït
Durada
90 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental