YUMI'S CELLS THE MOVIE 유미의 세포들 더 무비

17 de juliol de 2024
YUMI'S CELLS THE MOVIE   유미의 세포들 더 무비

Corea del Sud, 2024 / Direcció: Kim Da-hee / Veus: Yoon Ah-young, Shin Beom-sik, Song Ha-rim, Ahn So-yi / Idioma: coreà amb subtítols en català i anglès

Dins del cervell de la Yumi, una infinitat de cèl·lules treballen sense parar, orquestrant els seus pensaments i accions, impulsades per l'únic propòsit d'assegurar la felicitat de la noia. Només els importa la seva alegria!

La Yumi serà capaç d'assolir els seus somnis, i l'amor, amb el suport ferm i incondicional de les seves cèl·lules?

Ja tenim aquí la versió cinematogràfica del webtoon que ha triomfat a Corea aquests últims anys. L'originalitat de la proposta, amb unes neurones gens fregides que cuiden la salut cerebral d'una noia, el disseny de personatges i l'animació en 3D són els secrets de l'èxit d'aquest fenomen del qual aviat se 'n parlarà – i pensarà – molt, a casa nostra. Les entremaliades cèl·lules – l'emotiva, la famèlica, l'enamorada, l'angoixada... – ens demostraran que la unió fa la força i que l'amor ho pot tot.

Ja ho deia La Trinca: "Uo, uo, uo! Em descontrolen les neurones..."

Basada en el popular webtoon del mismo nombre, Yumi’s Cells cuenta la historia de una miríada de células que trabajan incesantemente, orquestando los pensamientos y acciones de Yumi, una chica con grandes sueños que persigue el amor.

Esta película de animación cautiva al público con su original argumento (¡la unión hace la fuerza!) y un encantador diseño de personajes en 3D. La película animada se centra en las células cerebrales de la protagonista, cada una de las cuales gestiona diferentes emociones y características, como el amor, la ansiedad, el hambre...

No dejéis que el calor derrita vuestras neuronas y veníos a L'Atlàntida, que se estará fresquito.

Inside Yumi’s brain, a myriad of cells toils ceaselessly, orchestrating her thoughts and actions, driven by the sole purpose of securing Yumi’s happiness. Nothing else matters to them but her joy!

This story has received enormous acclaim from audiences who have sympathized with Yumi since the serial’s first release in 2015.

Yumi’s Cells has accumulated over 3,000,000,000 total views and remains the number one top viewed webtoon. The film adaptation is a heartwarming adventure filled with laughter, tears, and plenty of surprises.

Dimecres, 17 de juliol, a les 10.00 h, a L'Atlàntida.

Secció Oficial a concurs. European Premiere.

Sessions

  • 17 juliol 2024Dc10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
Gratuït
Durada
93 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental