360 grams, d'Ada Vilaró

11 de març de 2022
Ada Vilaró

Una peça vital i generosa a partir de la vivència d’haver hagut de fer front a un càncer

Amb només un pit, el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dues es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida. 360 grams és un espectacle poètic que fusiona la paraula, el cos i la dansa i que neix d’una experiència personal, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, Ada Vilaró s’atreveix a compartir.

Diàleg postfunció amb l'artista.

Ada Vilaró és directora, performer i una singular artista multidisciplinària. Va crear i dirigeix el festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i el Festival Itineràncies. Durant uns anys, ha treballat a l’espai públic, on sovint ha generat esdeveniments escènics per donar veu a col·lectius silenciats. Amb 360 gramstorna a l’espai interior escènic. Destaquem obres com Pas per la Pau (Fira Mediterrània, 2018) o UrGENTestimar (inauguració Fira Tàrrega, 2017) i Públic Present 24 hores, una intervenció de llarga durada en la qual l’artista restava en silenci durant 24 hores a l’espai públic. El 2015 va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona pel projecte del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i amb aquest mateix projecte, el 2014, els premis FAD Sebastià Gasch de les arts parateatrals.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'Ada Vilaró domina el temps i l’espai dalt l'escenari. Exposant-se al màxim, aquest cop fent molt ús de la paraula per transmetre la seva història i la de la mare, i la de l’àvia, atura el cor del públic quan calla i deixa que el seu cos parli.'

Jordi Bordes - Recomana.cat 

----------

Una proposta del cicle #AMBVEUDEDONA, la programació de L’Atlàntida amb perspectiva de gènere.

Més informació del cicle en aquest enllaç.

Visualitza el vídeo promocional del cicle fent clic aquí.

Sessions

  • 11 març 2022Dv20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 18 €
Durada
1 h
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Autora: Ada Vilaró

Creació i direcció: Maria Stoyanova, Vero Cendoya i Ada Vilaró

Interpretació: Ada Vilaró