Beuré de la teva aigua

Què hem de fer els joves davant d’un futur que no és sinó una onada gegant que se’ns acosta?

En Yafar només vol viure allunyat de les bombes i cultivar l’hort familiar a un quilòmetre de la franja de Gaza, però són massa els qui no volen que hi hagi vida a Palestina.

Un jove actor està enfadat amb el seu present i preocupat pel seu futur. Encara té esperança.

El fill d’un guàrdia civil jubilat, a qui el seu pare li explicava què va passar al Tarajal el 2014. Avui s’acomiada perquè té una missió.

Tres veus, en tres temps i tres espais diferents, unides per uns graus de diferència.

 

“Quan vaig rebre la proposta d’escriure una obra sobre el canvi climàtic, el més dificultós va ser trobar de què parlar que no fos allò que es diu als mitjans de comunicació. Trobar en el canvi climàtic aquell debat que no s’ha democratitzat. Quines són les noves desigualtats que crearà el canvi climàtic? Com se’n aprofiten, allà on ja l’estan patint, els grups terroristes? Què hem de fer els joves davant d’un futur que no és sinó una onada gegant que se’ns acosta? Vist com està reaccionant Europa a la crisi migratòria, a quanta gent de la que fugirà de la catàstrofe provocada per l’escalfament global estaran disposats a matar els estats?

Després de mesos de documentació i creació, el resultat és una obra que proposa tres mirades diferents a aquesta tercera onada, amb la voluntat de mostrar les cares invisibles d’una crisi que a molts llocs del món ja té conseqüències terribles, i que els joves vivim conscients que marcarà tot el nostre futur.”

Sessions

  Detalls

  Gèneres
  Teatre
  Cicles
  Temporada estable
  Preu
  -
  Durada
  1 h 20 min
  Organitzadors
  Fundació L'Atlàntida

  Fitxa artística

  Autoria: Dobrin Plamenov

  Direcció: Montse Rodríguez

  Interpretació: Marc Tarrida

  Escenografia: Anna Tantull

  Il·luminació: Irene Ferrer

  Música: Marc Fernández