11 de febrer de 2022

Un espai de cultura conscient amb perspectiva de gènere per a la transformació social 

Aquest dissabte 12 de febrer, L'Atlàntida inicia #Ambveudedona, l'itinerari de programació amb perspectiva de gènere que vol consolidar-se com un segell d'identitat de L'Atlàntida, que posa en valor la professionalitat artística i creativa de les dones i que contribueix a la consciència de gènere des de la sensibilització social per arribar a públics diversos.   

Fins al 19 de març podrem gaudir de vuit espectacles  de format presencial, d'una píndola artística de format virtual a càrrec de Clara Cortès que s'estrenarà el 8 de març a través de la Sala 4 - L'Atlàntida digital i de diverses activitats complementàries, xerrades i diàlegs postfunció amb els artistes.  El 10 de març, s'oferirà una nova Escena Singular, activitat d'accés gratuït adreçada a col·lectius de dones.  

Tal com es va fer en la primera edició, s'ha habilitat un espai específic al web de L'Atlàntida que conté articles d'aprofundiment i diversos recursos vinculats a la temàtica. Per consultar l'article que en aquesta edició s'ha encarregat a la periodista Sara Blázquez, feu clic aquí.

També s'ha previst l'emissió del documental Encara hi ha algú al bosc, una producció de Cultura i Conflicte i Bonobo films dirigida per Erol Ileri i Teresa Turiera-Puigbò, que gràcies al lideratge de l'àrea d'Educació, Joventut, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Vic, es podrà veure del 28 de febrer fins al 13 de març de manera gratuïta a través de la Sala 4 - L'Atlàntida digital.  

#Ambveudedona té la voluntat de descobrir i reforçar altres mirades, crear referents feministes i ser part activa en la composició d'un sistema sociocultural més equitatiu. Activisme, subversió i veus silenciades, perifèriques o alternatives per contribuir a la transformació social i a l'assoliment d'una societat més lliure.  

Per consultar tota la programació, feu clic aquí 

Per veure el vídeo promocional, feu clic aquí 

Per consultar l'espai web #Ambveudedona, feu clic aquí