Concert de Cap d'Any

8 de gener de 2021
Concert de Cap d'Any

Una vetllada encantadora amb el repertori més genuí de Cap d’Any

17 desembre-

Us informem que causa del manteniment del confinament nocturn, ens veiem obligats a avançar l'horari del concert a les 20 h.

A fi de garantir una major distància de seguretat entre els assistents i segons la normativa vigent,  el públic que ja disposa de localitats, se li enviarà un correu electrònic per reubicar les seves entrades.

En el cas que es prefereixi sol·licitar la devolució de l'import de les entrades, fer clic a aquest ENLLAÇ. 

Dilluns 21 a la tarda, tornarem a obrir la venda d'aquest espectacle.

- - - - - - - 

Us informem que, a fi de garantir una major distància de seguretat entre els assistents i segons la normativa vigent,  s'ha previst ampliar la distància de separació entre els diferents grups de localitats. Quan aquesta mesura es porti a terme, ens posarem en contacte amb el públic afectat.

Torna l’Orquestra Simfònica del Vallès amb un nou festival de valsos i danses de la família Strauss, aquesta vegada sota la batuta del reconegut director català Xavier Puig. Aquest repertori característic de Cap d’Any es completarà amb algunes obres del patrimoni musical català de grans compositors de casa, com Manent, Vives o Toldrà. Algunes d’elles interpretades per la soprano Elena Copons, de reconeguda solvència.

Sessions

  • Concert de Cap d'Any
    8 gener 2021Dv20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música, Música clàssica
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 28 €
Durada
2 h 20 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Xavier Puig, director

Orquestra Simfònica del Vallès

Soprano: Júlia Farrés Llongueras