Concert de Nadal del Patronat d'Estudis Osonencs

15 de desembre de 2019

ReBLa’t  interpreta  Rossini

El grup ReBLa’T es va formar l’any 2011 amb la voluntat de portar la música de cambra i simfònica a escenaris petits i en la seva mínima expressió. Està format per un nucli de músics de l’OBC ampliat amb altres músics de reconegut prestigi.

GIOACCHINO ROSSINI. 1792-1868. Músic de Pesaro, és el compositor més original del romanticisme italià, no va deixar d’innovar, trencant amb la manera de fer dels seus predecessors, i va gaudir d’un èxit que el va consagrar com al mestre indiscutible del teatre líric italià.

 Abandonà la música als trenta-set anys, per dedicar-se posteriorment a la cuina, de la qual ens queden encara els seus canelons. Les obres que avui ens ocupen, les Sonates a quatre i, el Gran duo Concertant per a violoncel i contrabaix, les va escriure quan tenia 12 anys, durant una estada a casa d’un contrabaixista. Totes tenen la mateixa estructura de tres moviments, ràpid-lent-ràpid, plens de virtuosisme per part de tots els instruments, en els temps ràpids, i amb unes precioses melodies en els temps lents.

PROGRAMA
Sonata núm. 2 en La major Moderato-Andante-Allegro
Duetto per a cello i baix Allegro-Andante Molto-Allegro
Sonata núm. 1 en Sol major Moderato-Andantino-Allegro
Sonata núm. 6 en Re major, La Tempesta. Allegro Spiritoso-Andante Assai-Tempesta Allegro

 

A partir del 10 de desembre, els socis del Patronat d’estudis Osonencs i els Padrins de L’Atlàntida poden sol·licitar la seva invitació a les taquilles de L’Atlàntida.

Sessions

  • Concert de Nadal Patronat Estudis Osonencs
    15 desembre 2019Dg19:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Música, Música clàssica
Preu
Gratuït
Durada
2 hores
Organitzadors
Patronat d'Estudis Osonencs

Fitxa artística

Sarah Bels violí
Clàudia Farrés violí
Jean Baptiste Texier violoncel
Albert Prat contrabaix