Concert de Nadal del Patronat d'Estudis Osonencs

December 15, 2019

ReBLa’t  interpreta  Rossini

El grup ReBLa’T es va formar l’any 2011 amb la voluntat de portar la música de cambra i simfònica a escenaris petits i en la seva mínima expressió. Està format per un nucli de músics de l’OBC ampliat amb altres músics de reconegut prestigi.

GIOACCHINO ROSSINI. 1792-1868. Músic de Pesaro, és el compositor més original del romanticisme italià, no va deixar d’innovar, trencant amb la manera de fer dels seus predecessors, i va gaudir d’un èxit que el va consagrar com al mestre indiscutible del teatre líric italià.

 Abandonà la música als trenta-set anys, per dedicar-se posteriorment a la cuina, de la qual ens queden encara els seus canelons. Les obres que avui ens ocupen, les Sonates a quatre i, el Gran duo Concertant per a violoncel i contrabaix, les va escriure quan tenia 12 anys, durant una estada a casa d’un contrabaixista. Totes tenen la mateixa estructura de tres moviments, ràpid-lent-ràpid, plens de virtuosisme per part de tots els instruments, en els temps ràpids, i amb unes precioses melodies en els temps lents.

PROGRAMA
Sonata núm. 2 en La major Moderato-Andante-Allegro
Duetto per a cello i baix Allegro-Andante Molto-Allegro
Sonata núm. 1 en Sol major Moderato-Andantino-Allegro
Sonata núm. 6 en Re major, La Tempesta. Allegro Spiritoso-Andante Assai-Tempesta Allegro

 

A partir del 10 de desembre, els socis del Patronat d’estudis Osonencs i els Padrins de L’Atlàntida poden sol·licitar la seva invitació a les taquilles de L’Atlàntida.

Sessions

  • Concert de Nadal Patronat Estudis Osonencs
    december 15 2019Sun19:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Music, Música clàssica
Price
Gratuït
Duration
2 hores
Organizers
Patronat d'Estudis Osonencs

Fitxa artística

Sarah Bels violí
Clàudia Farrés violí
Jean Baptiste Texier violoncel
Albert Prat contrabaix