El mètode Grönholm

17 d'abril de 2021
Mètode Grönholm

Torna un dels grans èxits de la comèdia teatral catalana

L'any 2003 es va estrenar per primera vegada El mètode Grönholm al Teatre Nacional de Catalunya i des d’aleshores ha traspassat totes les fronteres: ha esdevingut un èxit de públic tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat i en l’àmbit internacional.

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els quatre actors que aquest cop es posaran a la pell de quatre candidats a un lloc d’alt executiu en una multinacional, tots ells disposats a sotmetre’s a les rocambolesques proves del procés de selecció.

Aquesta situació dona peu a una comèdia que té les rialles assegurades, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l’ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula. Sí, la gent riu molt a El mètode Grönholm però és un riure molt sa...., riem de nosaltres mateixos.

Jordi Galceran amb El mètode Grönholm és l’autor català que ha aconseguit ser el més representat a Catalunya i al món amb una obra dramàtica de text.

"En el teatre hi ha fracassos, aventures, èxits i fenòmens. El mètode Grönholm entra en aquesta última categoria", Sergi Belbel

---------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'El joc que va escriure Jordi Galceran ara fa 17 anys continua molt ben engreixat. És infal·lible.'

Jordi Bordes - Recomana.cat

 

Sessions

  • 17 abril 2021Ds20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 27 €
Durada
1 h 40 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Fitxa artística:

Autoria: Jordi Galceran

Direcció: Sergi Belbel

Intèrprets: Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer