Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

La cabra, o qui és Sylvia?

25 d'abril de 2021
La cabra

Una comèdia divertida amb un secret desconcertant 

La cabra és una comèdia desconcertant i experimental, però sobretot molt i molt divertida, tot i que amb una temàtica molt seriosa: la confusa naturalesa de l'amor, la necessària pèrdua de la innocència i les vivificants propietats del perill.

Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura, i ha rebut l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més a més, gaudeix d'una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i empàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Semblen una família nord-americana perfecta, d'esquerres, harmoniosa i triomfadora.

Des de fa uns mesos, però, Martin guarda un secret que el tortura i que només s'atrevirà a confessar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat indestructible de més de 50 anys de complicitats.

La confessió de Martin obrirà una porta bestial i generarà una crisi que mai haurien pogut imaginar.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'Esplèndid cos a cos d’Emma Vilarasau i Jordi Bosch.'

Javier Pérez - El País

 

Sessions

  • 25 abril 2021Dg18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 27 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Fitxa artística:

Autoria: Edward Albee

Direcció: Iván Morales

Traducció: Josep Maria Pou

Intèrprets: Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Roger Vilà i Jordi Martínez