II Curs Internacional de Piano de Vic Del 8 al 13 de juliol

Durant sis dies, la ciutat de Vic es convertirà en un punt de referència internacional pel que fa a l’estudi i l’aprofundiment en l’especialitat del piano. Les classes les impartirà VLADISLAV BRONEVETZKY, intèrpret i pedagog de reconegut prestigi internacional. Pots consultar el currículum de Vladislav Bronevetski fent clic aquí.

El repertori que es treballarà l’escollirà lliurement cada estudiant que hi participi.

Termini d'inscripció finalitzat. Els alumnes acceptats han d'omplir el formulari que es troba més avall i realitzar el pagament, tal i com s'explica més abaix, abans del dia 24 de juny.

Com a resultat d’aquesta immersió, tots els participants oferiran dos concerts oberts a tota la ciutadania, a les 18 h i a les 20 h del divendres 12 de juliol a L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona.

El curs també està obert a tota mena d'alumnes oients que vulguin aprofundir en la pedagogia del piano. Els alumnes oients podran accedir a totes les classes del curs per 20 € o a les classes d'un sol dia per 5 €. Els alumnes i professors de l'EMVIC tindran accés gratuït a totes les classes sense necessitat d'omplir el formulari. Per inscriure't com a oient i conèixer les sessions on pots accedir envia un correu electrònic expressant el teu interès a [email protected].

II Curs Internacional de Piano - Vic 2024

Especificar títol i autor de cada obra

El pagament del curs es farà per transferència bancària al número de compte ES70-2100-1112-8502-0017-5779 en la qual caldrà indicar el nom i cognoms de l’alumne. La data límit per efectuar el pagament és el 24 de juny de 2024. Es prega enviar la còpia escanejada del comprovant del banc a [email protected], ja que la inscripció només serà efectiva quan l’alumne hagi formalitzat l’ingrés corresponent.

El preu inclou els dinars del 8 al 12 de juliol.

Si l’alumne és menor d’edat, caldrà enviar abans del 24 de juny de 2024 la documentació següent a [email protected]:

  • Document d’autorització de menors, descarregar aquí
  • Dni de l’alumne/a
  • Dni del pare, mare o tutor
  • Targeta sanitària de l’alumne/a

Si l’alumne pateix algun tipus d'al·lèrgia alimentària o segueix una alimentació vegetariana o vegana, preguem que ho faci constar en l’apartat “d’informació addicional”. No es podran variar els menús previstos si no en tenim coneixement previ.

Si l’alumne necessitarà allotjament durant el curs, ho podeu fer constar a l’apartat “informació addicional”. Seminari Vic ofererirà allotjament a aquells estudiants que el necessitin durant el curs. Els preus seran de 42€/nit per a una habitació compartida i 67€/nit per una individual (variable segons el nombre d’estudiants que vulguin compartir habitació, inclou esmorzar, no inclou taxa turística).