L'Atlàntida a casa

IDEES I RECURSOS PEL CONFINAMENT 

Des de L'Atlàntida us hem preparat un recull de propostes per passar aquests dies de confinament acompanyats d'allò que més estimem: la cultura!

Hi trobareu idees i recursos dissenyats per l'equip de L'Atlàntida, però també, altres iniciatives d'equipaments culturals del nostre país i d'arreu del món.

Cada pocs dies anirem actualitzant el contingut d'aquesta pàgina, però us convidem a seguir-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats. Ens trobareu com a @latlantidavic, a Instagram, Facebook i Twitter.

Esperem que en gaudiu i que ben aviat ens tornem a veure a L'Atlàntida.

PARTICIPA!

#RecitemVerdaguer

Una de les accions que es realitza a les xarxes socials de L'Atlàntida, conjuntament amb la Fundació Verdaguer, és #RecitemVerdaguer. Una proposta que vol engrescar als nostres seguidors a compartir vídeos que es facin aquests dies a casa recitant versos de Jacint Verdaguer. Una manera de compartir cultura, de recordar la celebració del 10è aniversari de L'Atlàntida (on el llegat verdaguerià hi serà molt present) i d'establir sinèrgies amb la Fundació Verdaguer, que enguany commemora els 175 anys del naixement del poeta. 

Fes el teu vídeo recitant Verdaguer i comparteix-lo amb l'etiqueta #RecitemVerdaguer i menciona @latlantidavic perquè el puguem veure i compartir. També et pots inspirar amb el vídeo promocional de l'acció que hem fet una part de l'equip de L'Atlàntida recintant el poema Davant d'un mapa fent clic aquí. I consultar tots el vídeos que han fet altres actors, actrius i persones del nostre públic fent clic aquí

Concurs de dibuix i pintura del 10è aniversari de L'Atlàntida:

Treu l'artista que portes dins! L'Atlàntida i la Farinera et convidem a participar en aquest concurs que gira a l'entorn de l'arquitectura de L'Atlàntida. Consulta aquí tota la informació i que res no freni la teva creativitat!

Estem preparant noves propostes on vosaltres sereu els protagonistes, estigueu ben atents!

EL TEATRE A CASA!

Teatre Lliure: #LliureAlSofà una activitat que permet el visionat complet i gratuït d'obres representades al Teatre Lliure a través del seu Youtube.

Teatre Nacional de Catalunya: #elTNCaCasa. Durant aquests dies excepcionals ofereix la possibilitat de llegir en format digital més de 60 textos teatrals per a tots els gustos, clàssics i contemporanis.

Escenafamiliar.cat: proposa la iniciativa #JoGaudeixoACasa on reuneixen totes les propostes de les companyies familiars per fer més fàcil el confinament.

Públic Familiar: el portal d'actualitat de teatre familiar ha penjat obres per visionar des de casa.

La Baldufa Teatre: Per passar millor el confinament i poder recordar espectacles com Pinocchio, Mon pare és un ogre o Zeppelin posen a disposició del públic el seu canal de youtube amb tots els espectacles en obert. 

Ben aviat podrem compartir amb vosaltres algunes obres de projectes participatius que hem fet a L'Atlàntida. No us ho perdeu!

FINESTRES CULTURALS!

eBiblio.cat: servei d'accés a pel·lícules i documentals online, al qual podeu accedir de forma gratuïta amb el vostre carnet de la biblioteca.

Apropacultura: comparteixen vídeos del projecte Educa amb l'Art, on ens expliquen recursos per a la vida des de les arts escèniques.

Vida Festival: aquest festival ha creat el #VidaAtHome a Instagram on pengen vídeos dels artistes que actuaran al festival aquest estiu.

Catalunya Música: des del dilluns 16 de març han modificat la seva programació i ofereixen una tria de concerts i seleccions musicals.

Festival Altaveu: ofereixen llistes de Spotify amb els artistes del proper festival.

Cuarentena Fest: organitzen concerts en directe des de la seva web.

Festival Esperanzah: organitzen xerrades i concerts des del seu compte d'Instagram.

Orquestra Filarmònica de Berlín: ofereixen de forma gratuïta l'enregistrament dels seus concerts al seu web.

Festival Protesta: fan seleccions de pel·lícules i documentals que han projectat al festival a Instagram amb l'etiqueta #ConfinamentDeCine

ACVIC: han creat 14 idees creatives per al confinament, les podeu trobar al seu web.

La Farinera CAVV: han dissenyat el projecte #creatacasa_fcavv per donar-nos eines que ajudin a entretenir-nos aquests dies.

Coneixes més propostes culturals per aquests dies? Pots enviar-les a [email protected] i les publicarem. Moltes gràcies!