#RecitemVerdaguer i el Concurs de dibuix i pintura de L’Atlàntida són els dos nous projectes participatius on-line que es proposen durant els propers dies de confinament

7 d'abril de 2020

Davant del context actual i amb la voluntat de garantir la seguretat de la ciutadania, s’ajornen tots els actes de celebració del desè aniversari de L’Atlàntida fins al mes de setembre. Resta pendent de confirmar la nova data del concert de cloenda Oda a Verdaguer, de Salvador Brotons, en el qual participen més de 250 intèrprets. Per consultar el nou calendari de celebració del desè aniversari podeu fer clic aquí.

Per acompanyar aquest període de confinament i coincidint amb el 175è aniversari del naixement de Jacint Verdaguer, L’Atlàntida proposa una nova activitat participativa a través de les xarxes socials #RecitemVerdaguer. Una proposta que compta amb la col·laboració de la Fundació Verdaguer i que pretén engrescar els seguidors de L’Atlàntida a compartir vídeos recitant versos de Jacint Verdaguer des de casa. Una manera de compartir cultura i de recordar que aquest any celebrem el 10è aniversari de L'Atlàntida, un equipament cultural que pren com a nom un dels poemes més universals de Jacint Verdaguer.

#Recitem Verdaguer forma part del nou espai web L’Atlàntida a casa on trobareu un munt de recursos i idees culturals dissenyades per l’equip de L’Atlàntida o per altres equipaments culturals d’arreu del món. Un altre projecte participatiu vinculat a la celebració del desè aniversari és el Concurs de dibuix i pintura que compta amb la col·laboració de La Farinera de Vic. 

Tots aquests projectes i recursos culturals, els podeu trobar també a les xarxes socials de L’Atlàntida: @latlantidavic a Instagram, Facebook i Twitter.