Arriba l'onzè aniversari de L'Atlàntida amb una programació plural i diversa per a tots els públics  

 

19 d'abril de 2021

A partir del dijous 22 d'abril al vespre i fins al divendres 30 d'abril, L'Atlàntida celebrarà el #10anysmés1, l'onzè aniversari de l'equipament, amb una programació diversa, plural i participativa amb l'objectiu d'arribar a tots els públics.  

Els encarregats d'inaugurar aquesta celebració seran l'Agrupación Sr. Serrano amb l'espectacle The Mountain, una performance de format trencador que barreja vídeo, so, text, maquetes i objectes, que ens ofereix una mirada crítica a la societat de la postveritat, la sobreinformació i les fake news. Paral·lelament, la Sala 4 - L'Atlàntida digital estrenarà l'espectacle educatiu de format digital Un carnaval bestial. Una producció pròpia de L'Atlàntida Educa que estarà disponible fins al mes de juliol.  

Dissabte 24 d'abril a la tarda, amb motiu del dia internacional de la dansa, Osona en dansa presentarà Vida, una nova producció pròpia en la qual participaran sis escoles de dansa de la ciutat. Diumenge 25 d'abril, a la Sala 2 Joaquim Maideu es presentarà l'espectacle familiar La Nana i l'avi Pepet i, a les sis de la tarda, Emma Vilarasau i Jordi Bosch protagonitzaran la comèdia La Cabra o qui és Sylvia?  

Dijous 29 d'abril, la companyia còmica L’Ou Cost estrenarà 'Xou' una sèrie de gags humorístics de producció pròpia a la Sala 4 de L’Atlàntida.  

Com a clausura del #10anysmés1, el divendres 30 d'abril, s'estrenarà 8, 9 i 10 de Raül Refree i Isaki Lacuesta, un espectacle que combina música i imatges en directe i que forma part de l'exposició la Trilogia de la realitat oculta d’Isaki Lacuesta dins marc de la celebració del desè aniversari d’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies.  

A més a més de la programació de música i arts escèniques del #10anysmés1 de L'Atlàntida Centre d'Arts Escèniques d'Osona, el bar restaurant de L'Atlàntida acollirà l'exposició de les tres obres guanyadores del concurs de dibuix i del concurs de fotografia que es va portar a terme la temporada passada en el marc de la celebració del desè aniversari de L'Atlàntida.