LITTLE CANNED MEN

22 de juliol de 2022

Festival Nits de cinema oriental

Lu Xixi és una nena que descobreix cinc persones minúscules amagades dins d’una llauna de conserves. Aleshores, ella i el seu germà viuran una gran —i pedagògica— aventura amb aquests cinc diminuts personatges talentosos en camps com la música, les arts marcials o els idiomes. Aquesta adaptació d'una de les seves obres de més èxit del reconegut autor de literatura infantil Lao Zheng versa sobre els valors i responsabilitats de l'educació. Una versió xinesa de Los diminutos que presenta dues vies: una escola més estricta i una escola més lliure, i ho fa amb una divertida trama i uns efectes especials enginyosos. Perquè, ja ho sabeu, al pot petit hi ha la bona confitura.

Dos hermanos descubren a cinco personas minúsculas escondidas en una lata de conservas. Cada uno de estos diminutos personajes tiene una habilidad (la música, las artes marciales, los idiomas...) que van a utilizar para ayudar a sus nuevos amigos. Un célebre libro de Lao Zheng es la base de esta película de aventuras que plantea un interesante debate sobre la educación infantil.

Two siblings, a boy and a girl, discover five tiny people hidden in a tin can. Each of these tiny characters has a skill (music, martial arts, languages...) that they will use to help their new friends. A famous book by Lao Zheng is the basis of this adventure film that presents
dilemmas about children's education.

Sessions

  • 22 juliol 2022Dv10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Gratuït

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
Gratuit
Durada
94 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental