Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Miki Nuñez, Amuza

Del 10 al 11 de Desembre de 2020
Miki Nuñez, Amuza

Després de passar per Eurovisió, el popular cantautor català presenta el seu primer disc

1 desembre-

Us informem que a causa de les darreres mesures aprovades pel Procicat, ens veiem obligats a desdoblar en dues sessions el concert de Miki Núñez de la propera setmana: 

Primer concert: dijous 10 de desembre a les 20 h

Segon concert: divendres 11 de desembre a les 20 h.  

El públic que ja disposa de localitats, al llarg d'aquesta setmana rebran un correu electrònic per escollir a quina sessió prefereixen assistir juntament amb les instruccions per reubicar les entrades.

Recordem que a dia d'avui la restricció municipal de cap de setmana encara es vigent. 

En el cas que es prefereixi sol·licitar la devolució de l'import de les entrades, fer clic a aquest ENLLAÇ. 

Dimarts 8 a la tarda, tornarem a obrir la venda d'aquest espectacle.

 

15 d'octubre-

Us informem que, a fi de garantir una major distància de seguretat entre els assistents i segons la normativa vigent,  s'ha previst ampliar la distància de separació entre els diferents grups de localitats. Quan aquesta mesura es porti a terme, ens posarem en contacte amb el públic afectat.

Produït per Roger Rodés i gravat als estudis Medusa, Amuza és el primer àlbum de Miki Nuñez. Un àlbum debut que conté 13 cançons compostes pel mateix i que ha tingut el privilegi de compartir amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l’experiència. Un àlbum ple de matisos, influenciat per l’escena mestissa catalana, però també pel soul, l’ska, el reggae o el pop llatí.

Crítiques i valoracions del concert :

El Periódico

https://www.elperiodico.com/es/gente/20191005/miki-nunez-me-han-dejado-hacer-lo-que-he-querido-y-con-quien-he-querido-7665922

 

Sessions

  • 10 desembre 2020Dj20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
  • 11 desembre 2020Dv20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música, Música moderna
Cicles
Joves, Temporada estable
Preu
10 € - 28 € - 34 €
Durada
1 h 40 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Artista: Miki Nuñez

Banda: Oscar Jorba, Albert Borrás, Jofre Alemany, Antoni Llonch, María Cofan, Xavier Borrás, Neus Aranda, Carlos Bastida