NOVA DATA: Sopa de Cabra. La Gran Onada

17 de desembre de 2020
Sopa de Cabra

Presentació del nou disc La Gran Onada

INFOMACIÓ D'ÚLTIMA HORA 4-12-20

A causa del manteniment de les restriccions de mobilitat del proper cap de setmana, aquest concert s'ajorna al dijous 17 de desembre a les 20 h.

La setmana que ve ens posarem en contacte amb els espectadors afectats i els facilitarem les indicacions per reubicar les entrades.

Us recordem que, en el cas de voler sol·licitar devolució de l'import de les entrades, ho podeu fer en el següent ENLLAÇ

El dimarts 15 de desembre es tornarà a obrir la venda d'aquest concert.

_____________________________

COMUNICATS ANTERIORS:

12-11-20

A causa de les darreres mesures aprovades pel Procicat, aquest concert s'ajorna fins al 12 de desembre en dues sessions: les 18 h i a les 20.30 h. 

Les entrades que varem reubicar fa uns dies seguiran essent vàlides, però a causa del confinament nocturn, avancem una hora cada sessió.

El proper 7 de desembre ens posarem en contacte amb el públic afectat a fi de recordar els nous horaris.

Us recordem que, en el cas de voler sol·licitar devolució de l'import de les entrades, ho podeu fer en el següent ENLLAÇ

Anterior comunicat:

A fi de garantir una major distància de seguretat entre les localitats, en aquest moment estem reubicant els espectadors que ja disposen d’entrada a les noves sessions: 19 h i 21.30 h. Els espectadors que ja tenen entrades, poden escollir una de les noves sessions i fer efectiu el canvi de localitats fent clic en els següents enllaços:

Enllaç per a la sessió de les 19 h. Fer clic AQUÍ

Enllaç per a la sessió de les 21.30 h. Fer clic AQUÍ

Per a qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vo a les taquilles de L'Atlàntida.

-----------------

La Gran Onada és del desè disc d’estudi dels de Girona. Tot un esdeveniment ja que el grup de pop rock publica noves cançons després de quatre anys.

Així com l’atmosfera de Cercles era l’aire, el de La Gran Onada és l’aigua, el mar, que es troba present a totes les cançons. Un disc molt elaborat, que reflecteix l'evolució de la banda i que gira entorn a l’amor i les injustícies socials, sense perdre l'essència del mític grup.

En aquest concert només s'aplicarà el descompte Amics i Padrins d'1 € per entrada en la compra per Internet.

Fes-te Amic de L'Atlàntida és gratuït!

Sessions

  • 17 desembre 2020Dj20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música moderna, Música
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 34 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida