Rigoberta Bandini i la tragèdia d'Ismene tanquen l'itinerari de programació amb perspectiva de gènere de L'Atlàntida

18 de març de 2022

Aquest cap de setmana L'Atlàntida tanca la segona edició d'#Ambveudedona, l'itinerari de programació amb perspectiva de gènere que vol consolidar-se com un segell d'identitat de L'Atlàntida, que posa en valor la professionalitat artística i creativa de les dones i que contribueix a la consciència de gènere des de la sensibilització social per arribar a públics diversos.   

Divendres 18 de març, la cantant barcelonina Paula Ribó, Rigoberta Bandini; debutarà a L'Atlàntida amb totes les entrades exhaurides des de fa mesos. A partir de la publicació el 2021 de la cançó Perra, s'ha convertit en un fenomen musical de missatge feminista que barreja pop independent i música electrònica. Durant el concert, s'oferirà com a servei d'acollida d'infants de 3 a 12 anys, un taller artístic amb perspectiva de gènere d'accés gratuït que finalitzarà amb una breu trobada amb l'artista després del concert. Amb aquest concert, L'Atlàntida s'uneix al projecte Dona i Música que durant aquest semestre ofereixen els teatres i els teatrets d'Osona (Sala La Canal de Tona, Teatre Cirviànum de Torelló, Sala Petita d'Osona, de Sant Hipòlit de Voltregà, Teatre Eliseu de Roda de Ter, Auditori Teatre Calldetenes, i L'Atlàntida Centre d'Arts Escèniques d'Osona).

Paral·lelament a la Sala 4- L'Atlàntida digital se seguirà oferint la píndola artística de format virtual Nikki 00:34 en línia de Clara Cortès.

Amb més de 3.000 assistents provinents de Vic, d'Osona i de la resta del territori català L'Atlàntida consolida una nova línia de programació multidisciplinària que s'adreça a una gran diversitat de públics i que té la voluntat de descobrir i crear referents feministes per a la composició d'un sistema sociocultural més equitatiu.  Activisme, subversió i veus silenciades, perifèriques o alternatives per contribuir a la transformació social i a l'assoliment d'una societat més lliure.

Pel que fa a la resta de programació, diumenge 20 de març, la companyia de teatre familiar Zum Zum teatre, presentarà Soc una nou, un conte emotiu i divertit sobre un nen refugiat recomanat a partir de 5 anys. Un muntatge que va rebre el premi per a la millor direcció i interpretació coral FETEN 2021 i que es basa en el llibre de Beatriz Osés, Premi edebé de literatura infantil 2018. També diumenge a les sis de la tarda, Marcel Gorgori presentarà el concert de Simfonova, L'òpera és medicina.

Per consultar tota la programació de L'Atlàntida, feu clic aquí 

Per veure el vídeo promocional, d'#Ambveudedona, feu clic aquí 

Per consultar l'espai web #Ambveudedona, feu clic aquí