Roger Usart & friends, en concert

2 d'octubre de 2020
Roger Usart

Roger Usart presenta el seu nou disc a L’Atlàntida amb convidats molt especials

Roger Usart presenta el seu primer disc, Llamp de bosc, íntegrament cantat en català, on es fan palesos el talent i la maduresa artística d’aquest autor. En la presentació d'aquest treball a L'Atlàntida comptarà amb les col·laboracions especials de Marina Rossell, Joana Serrat, Jordi Casadesús i Santi Serratosa.

Roger Usart presenta Llamp de bosc (Great Canyon Records, 2020), un treball que transita pel pop visceral i reivindica el blues contemporani alhora que ens regala calma i calidesa.

El disc està avalat per la crítica musical i el 2016 va rebre el premi al Millor Disc de Folk Estatal amb Songs From a Twisted Neck (Great Canyon Records, 2016) de la revista MondoSonoro.

Biografia

Exlíder de grups com la Fellatio de Cupido i Miyagui, i membre actual de Men in Black (possiblement la millor banda de tribut catalana de Johnny Cash), Roger Usart forma part d'una fenomenal generació de músics de la comarca d'Osona.
El 2013, el cantant i compositor de Manlleu va publicar Cage Without a Bird, el seu primer treball en solitari. Un debut que els mitjans especialitzats defineixen com a "compacte i convincent". Onze cançons d'influències clarament nord-americanes que calen ràpidament en l'oient a través d'una veu profunda i colpidora. La melodia de Different Ways bé podria formar part del repertori més pop de grups com R.E.M. o The Decemberists, la versió intimista de l'ambiental Cage Without a Bird ens recorda els canadencs Great Lake Swimmers, i The Stranger o la noctàmbula Creepy Shadows mostren les virtuts vocals d'un crooner que se situaria en l'encreuament de camins entre Johnny CashNick Cave i Eddie Vedder.

Sessions

  • 2 octubre 2020Dv20:30
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Música, Música moderna
Cicles
Joves, Temporada estable
Preu
10 € -12 €
Durada
1 h
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

VENDA A PARTIR : 15 DE SETEMBRE

Roger Usart, veu

Jordi Casadesús, baix

Jordi Torrents, bateria

Vidal Soler, guitarres

Joana Serrat, veus

Convidats especials: Jordi Casadesus, Marina Rossell, Joana Serrat i Santi Serratosa