Projects in which to collaborate

14è Aniversari

L’Atlàntida culmina la trajectòria de més d'una dècada fonamentada en la qualitat i la diversitat artístiques i es consolida com a referent cultural de proximitat amb més de mig milió d’espectadors i més de mil espectacles o activitats.

En aquests primers anys, L’Atlàntida ha avançat en l’abast social de la seva acció cultural i educativa, de la mateixa manera que ha teixit una xarxa de complicitats amb agents i entitats de caràcter ben divers que s’han sumat al desenvolupament d’un projecte compartit.

Clàssica jove 2024

Cicle que pretén fomentar la cultura musical entre el públic jove amb la complicitat de l’Escola de Música i Conservatori de Vic. Concerts, conferències, cinema a la fresca, tallers, cursos especialitzats, estades musicals i activitats per a tota la família a l’entorn d’un compositor musical.

Veure vídeo edició 2018 aquí.

 

 

Fem un musical: Deixa't estar de romanços

Projecte escènic participatiu en el marc de L’Atlàntida Educa protagonitzat per alumnes de secundària i batxillerat de Vic.

Clica aquí per veure el vídeo de l'estrena del Deixa't estar de romanços, l'última edició del musical, escrit i dirigit per l'Arnau Tordera.