Abandona’t molt

25 de febrer de 2022
Abandona't molt Ambveudedona

Una desconstrucció del mite de l'amor romàntic amb les XL

Abandona’t molt, és el resultat d’un procés personal molt llarg i un temps d’assaig molt curt. Sorgeix de la necessitat d’expressar i compartir el que hem après, sota la sospita que tots participem del mateix. Caminem pel mateix camí. Després d’anys treballant al teatre i seguint la moda d’estar en crisis, sorgeix la necessitat de trobar una veritat que s’ha de comunicar. Aquesta és la nostra història, creiem que la de tots. La història del gran tema, etern: l’amor. És un espectacle musico-teatral que desconstrueix el mite de l’amor romàntic. En un viatge sincer i divertit ens descobrim com a princeses, “copleres”, jonquis, meditadores, seductores... totes i cap. Des de la comprensió de la incomprensió”.

Qui són les XL: Les XL responen als noms de Nía Cortijo i Marta Sitjà. Han treballat dur per arribar fins aquí. Van estudiar a Madrid i van començar a perpetrar les seves accions teatrals professionalment a Granada cap a l’any 2000. Se les ha vist formant part de companyies com Lavíebel, Rolabola, LaSal, Vaivén, Vagalume, Jiribilla, Alsuroestes... Els obsessiona una cosa, Cupido. Saben que és immortal però el segueixen matant.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'Y puede parecer un tema muy manido y típico, pero te aseguro que no has visto una manera de contarlo más gamberra, loca y divertida que esta.'

Mendinu - We Slay, Feminismo Creativo

----------

Una proposta del cicle #AMBVEUDEDONA, la programació de L’Atlàntida amb perspectiva de gènere.

Més informació del cicle en aquest enllaç.

Visualitza el vídeo promocional del cicle fent clic aquí.

Sessions

  • 25 febrer 2022Dv20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Joves, Temporada estable
Preu
10 € - 14 €
Durada
50 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Les XL: Nía Cortijo i Marta Sitjà

Idea original: Les XL

Textos: Les XL i Paloma Tosar

Mirada externa: Javi Parra