I Curs Internacional de Piano de Vic

Durant cinc dies, la ciutat de Vic es convertirà en un punt de referència internacional pel que fa a l’estudi i l’aprofundiment en l’especialitat del piano. Les classes les impartirà VLADISLAV BRONEVETZKY, intèrpret i pedagog de reconegut prestigi internacional. Pots consultar el currículum de Vladislav Bronevetski fent clic aquí.

El repertori que es treballarà l’escollirà lliurement cada estudiant que hi participi.

Abans del 12 de juny, els pianistes que hi vulguin participar han d’enviar un correu  a: [email protected] amb un breu currículum i un enllaç de WeTransfer que contingui un enregistrament en vídeo interpretant una obra lliure (el vídeo ha de tenir una durada aproximada d’entre 5 i 10 minuts). Els pianistes acceptats hauran de complimentar el formulari online (en aquesta mateixa pàgina).

Com a resultat d’aquesta immersió, tots els participants oferiran un concert obert a tota la ciutadania el dijous 13 de juliol a les 20 h, a L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona.

El curs també està obert a tota mena d'alumnes oients que vulguin aprofundir en la pedagogia del piano. Els alumnes oients podran accedir a totes les classes del curs per 20 € o a les classes d'un sol dia per 5 €. Els alumnes i professors de l'EMVIC tindran accés gratuït a totes les classes sense necessitat d'omplir el formulari. Per inscriure't com a oient i conèixer les sessions on pots accedir envia un correu electrònic a l'Eudald Buch, el coordinador del curs: [email protected]

I Curs Internacional de Piano - Vic 2023

Especificar títol i autor de cada obra

El pagament del curs es farà per transferència bancària al número de compte ES70-2100-1112-8502-0017-5779 en la qual caldrà indicar el nom i cognoms de l’alumne. La data límit per efectuar el pagament és el 26 de juny de 2023. Es prega enviar la còpia escanejada del comprovant del banc a [email protected], ja que la inscripció només serà efectiva quan l’alumne hagi formalitzat l’ingrés corresponent.

El preu inclou els dinars del 7 al 13 de juliol.

Si l’alumne és menor d’edat, caldrà enviar abans del 26 de juny de 2023 la documentació següent a [email protected]:

  • Document d’autorització de menors, descarregar aquí
  • Dni de l’alumne/a
  • Dni del pare, mare o tutor
  • Targeta sanitària de l’alumne/a

Si l’alumne pateix algun tipus d'al·lèrgia alimentària o segueix una alimentació vegetariana o vegana, preguem que ho faci constar en l’apartat “d’informació addicional”. No es podran variar els menús previstos si no en tenim coneixement previ.