bROTHERS iN bAND - The Very Best of Dire Straits

April 8, 2022
dire straits

Un gran espectacle musical de tribut a Dire Straits 

Dire Straits és més que una banda, és una llegenda de la història de la música moderna entre els anys 1978 i 1992, i Brothers in Band és més que una simple banda homenatge, és un xou musical de tan alt nivell que el mateix Guy Fletcher (teclista de Dire Straits i Mark Knopfler des de 1984) va definir amb aquestes paraules: "Estaven tocant Why Aye Man i he de reconèixer que vaig pensar que era una gravació nostra". 

Brothers in Band ha recorregut amb l’espectacle The Very Best of Dire Straits Alemanya, França, Portugal, Luxemburg i Espanya repassant el més destacat de la banda britànica en un xou que reviurà des del so net i cristal·lí de Down to the Waterline, l’antològic Money For Nothing, passant per clàssics com Sultans of SwingTelegraph Road, Romeo & Juliet, Tunnel of Love o Lady Writer, i revisitarà joies com News, Why Worry, One World, It Never Rains i molts més. 

Si la guitarra i veu de Mark Knopfler han estat fonamentals en Dire Straits, el mateix passa amb Angelo Fumarola. La seva veu, la seva expressivitat i la seva espectacular manera de tocar la guitarra ens mostren al Mark Knopfler d'una època passada que ja no tornarà. I no menys important és la banda que acompanya Angelo, un grup de reconeguts músics de primer nivell que interpreten i recreen amb extrema fidelitat i altíssim nivell l'extens repertori de Dire Straits. 

 

Sessions

  • april 8 2022Fri21:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Sold out

Detalls

Genres
Music
Cycles
Temporada estable
Price
10 € - 28 € - 32 €
Duration
2 h 30 min
Organizers
Neverland Concerts

Fitxa artística

Angelo Fumarola, guitarra solista i veu 

Antonio Abad, guitarra rítmica i cors 

Fernando Abenza, baix elèctric i cors 

Xabier Vaz, piano i teclats Ángel Fernández, teclat, trompeta i cor 

Sander Ulloa, saxos i cors  Miguel Queixas, bateria